Buitengevelisolatie biedt hoogste energiebesparing

Artikel delen

Wilt u uw woning upgraden en maximaal besparen op energiekosten? Laat dan uw gevels vanaf de buitenkant isoleren. Met buitengevelisolatie kiest u volgens Strikotherm voor de gevelisolatiemethode met de hoogste energiebesparing.
 
Het aanbrengen van een isolatiesysteem op bestaande gebouwen gebeurt zonder grote constructieve aanpassingen. Het isoleren van de buitenzijde van de gevel leidt tot een comfortabel leefklimaat en biedt kansen voor esthetische opwaardering van een gebouw. Buitengevelisolatie is volgens Strikotherm de isolatiemethode met het hoogst mogelijk rendement en het laagste risico op vocht- en zoutproblemen. Het systeem vraagt weinig onderhoud door toepassing van innovatieve producten en heeft een gemiddelde terugverdientijd van tien jaar.
Strikotherm systeem 100 is de ideale combinatie van optimale isolatie en een groot scala aan kleurrijke afwerkingen. Specifieke architectonische wensen worden door deze enorme flexibiliteit moeiteloos opgelost. De duurzaamheid in combinatie met economische aspecten wordt vooral gerealiseerd door effectievere applicatiemogelijkheden. Strikotherm Systeem 100 wordt als thermische gevelisolatie toegepast op massieve of licht constructieve buitenwanden in nieuwbouw en renovatie in utiliteit- en woningbouw. Bij renovatie is de gevelisolatie toepasbaar bij bijvoorbeeld oud stuc- of metselwerk. Door een optimale isolatie aan de buitenzijde zijn er geen koudebruggen. De eindafwerking is direct op kleur aan te brengen en de materialen zijn licht verwerkbaar.
De Strikotherm gevelisolatiesystemen voldoen aan de meest recente Europese kwaliteitseisen volgens ETAG. Strikotherm is in Nederland deelnemer van Stichting Garantiefonds Gevelsystemen, waardoor alle systemen te verzekeren zijn voor de duur van tien jaar.
 

  • Tip 1: Kijk voor subsidiemogelijkheden per woonplaats op www.energiesubsidiewijzer.nl.
  • Tip 2: Profiteer tot juli 2015 van het 6% BTW-tarief op arbeidskosten bij renovatie en onderhoud van woningen.

 
Strikotherm, Raamsdonksveer, (0800) 787 45 65 (Strikolith Infocenter), www.strikotherm.nl