Hinowa Netherlands, importeur voor Socage Hoogwerkers

Artikel delen

Hinowa Nederland (www.hinowa.nl) is sinds kort importeur van het autohoogwerker merk Socage (www.socage.nl). Daarmee heeft de importeur zijn positie in de hoogwerkermarkt versterkt. Hinowa behoort op het gebied van hoogwerkers en rupsdumpers al jaren tot de top en geniet grote bekendheid bij schilders-, glazenwasser-, hoveniers- en verhuurbedrijven. Socage levert een groot gamma autohoogwerkers van 12 tot 78 meter.
 
Het Italiaanse familiebedrijf Socage levert al 33 jaar auto- en truck hoogwerkers. Om verder te groeien heeft Socage diverse actiemodellen in het programma, zoals de T-320 en DA-320 autohoogwerker, die zeer scherp geprijsd zijn. Hinowa Nederland uit Leimuiden is voor de Benelux en Duitsland de importeur van alle Hinowa producten uit de Italiaanse fabriek. Hinowa levert rupshoogwerkers, mini rupsdumpers, rupsheftrucks en losse rupsonderdelen en is marktleider op het gebied van spinhoogwerkers. Het Italiaanse bedrijf is 28 jaar actief in de markt.