Niet optilbaar lichtgewicht beveiligingshek

Artikel delen

Stackdoor BV uit Harderwijk en GNS Brinkman BV uit Zaandam zijn overeengekomen dat GNS Brinkman het lichtgewicht, ijzersterke beveiligingshek onder het merk Stackdoor® wereldwijd in licentie gaat produceren en distribueren. Het innovatieve product heeft een inbouwruimte van slechts enkele centimeters dik en is als eerste in de markt zonder verdere borging of handelingen niet optilbaar.
 
Traditionele beveiligings rolhekken voor onder andere winkels, kiosken, beursgebouwen en informatiebalies worden nu nog bij opening opgerold. De inbouwruimte aan de bovenzijde is dan al snel 40 x 50 cm. Stackdoor heeft een minimale ruimte van 3 x 40 cm nodig bij dezelfde toepassing. De inbouwruimte kan zowel bovenaan, maar ook in de vloer worden gerealiseerd. Die geringe inbouwruimte, boven of onder, biedt meer mogelijkheden aan architecten, interieurbouwers en beveiligingsspecialisten om ruimten fraaier af te werken.
Ook wordt meteen één van de grootste problemen van rolhekken op innovatieve wijze opgelost: zonder extra sloten of handelingen is het rolhek zelfstandig geborgd en niet optilbaar. Het resultaat is een lichtgewicht, ijzersterk hek met eigentijdse uitstraling. Omdat Stackdoor zich ‘stapelt’ is er geen beperking vanwege oproldiameters en is het mogelijk om deze uit te voeren in zwaardere profielen. Het ‘stapelen’ maakt het ook mogelijk om een beveiligingshek in een zware beveiligingsklasse in bijna elk gewenste vorm te maken. Denk bijvoorbeeld aan hoeksituaties en brede overspanningen zonder extra tussenstijlen. Stackdoor is in RVS en/of elk gewenste kleur (of combinaties daarvan) verkrijgbaar. Voor ontwerpers biedt het mogelijkheid om beveiliging volledig af te stemmen op het interieur.
 
GNS Brinkman B.V., Zaandam, (075) 647 46 00, www.gnsbrinkman.nl / www.stackdoor.nl