Opleidingen Knauf erkend door Koninklijke Hibin

Artikel delen

De opleidingen die Knauf aanbiedt aan medewerkers in de groothandel zijn erkend door Koninklijke Hibin, de brancheorganisatie voor de bouwmaterialengroothandel. De officiële uitreiking vond plaats tijdens Bouwgroothandel Bijeen in Maarssen.
 
De trainingen die Knauf aanbiedt in de Knauf Akademie, zijn door deskundigen van Hibin Opleidingen aan een uitgebreid onderzoek onderworpen. De trainingen zijn onder andere beoordeeld op concrete doelen en meetbare resultaten. Onderdeel van de erkenningsregeling is een train-de-trainerprogramma. Erkenning door Hibin Opleidingen geeft de garantie dat een fabrikantenopleiding aansluit bij de reguliere vakopleidingen en bijdraagt aan de professionele ontwikkeling van de cursist. Zo wordt de kwaliteit van de opleidingen gewaarborgd én zichtbaar gemaakt. Bovendien wordt kennisontwikkeling zo een gedeelde verantwoordelijkheid; goed voor de bouwmaterialenhandel en goed voor de fabrikanten zelf. Werknemers profiteren, omdat producttrainingen passen in hun professionele ontwikkeling met behulp van vakopleidingen.
Het certificaat Erkende Fabrikantenopleiding geldt voor alle trainingen die Knauf aanbiedt. Er is sprake van regelmatige afstemming, zodat de kwaliteit en de aansluiting bij het vakopleidingenprogramma optimaal blijven. De erkenning is drie jaar geldig. Op basis van een evaluatie en herbeoordeling kan verlenging van de erkenning volgen.