Nieuwjaarsborrel en kick-off lustrum jaar

Artikel delen

Heel Holland bakt met Jos – 28 januari 2015

Op 28 januari 2015 vindt de kick-off van het tien-jarige bestaan van Slimbouwen plaats. We blikken terug op de ontwikkelingen van tien jaar Slimbouwen in de praktijk en presenteren de plannen voor de toekomst. Een toekomst waarin we actief samen met het netwerk van Slimbouwen de bouwwereld op z’n kop gaan zetten. Het is de eerste bijeenkomst in een serie van sessies die komend jaar worden georganiseerd, waarin met thema groepen en een onderlinge wedstrijd de spanning wordt opgebouwd naar de ontknoping tijdens het knalevent dat in oktober 2015 wordt georganiseerd.
Wij nodigen u uit om u aan te sluiten bij het feestgedruis en ook uw wereld samen met ons eens van een ander perspectief te bekijken.
 
Voor deelname en meer informatie over het programma verwijzen wij u naar de website van Slimbouwen: www.slimbouwen.nl.