Activiteiten Week van de Bouw

Artikel delen

Nederlandse Bouwprijs
Prestigieuze prijs die elke twee jaar wordt uitgereikt aan bouwprofessionals die met hun vernieuwende bouwinitiatief een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de kwaliteit van de bouwsector. De Nederlandse Bouwprijs geeft een positieve boost aan de bouwsector die vol energie nieuwe uitdagingen en kansen aangaat. Uitreiking is op het Gala van de Nederlandse Bouw, uitsluitend toegankelijk op basis van uitnodiging. Zie ook elders in deze beursspecial.
Datum uitreiking: 9 februari.
Locatie: Jaarbeurs Supernova en Polar Room.
 
Gala van de Nederlandse Bouw
VIP avond voor de top uit de bouw, politiek, opdrachtgevers en corporaties. Traditiegetrouw worden op het Gala de winnaars van De Nederlandse Bouwprijs bekendgemaakt. De prijzen worden uitgereikt in vier categorieën. Het Gala is alleen toegankelijk op uitnodiging.
 
Het Nationaal Bouwdebat
Het Nationaal Bouwdebat is een jaarlijkse arena voor bouw, vastgoed, wetenschap, beleid en politiek en gaat over de thema’s die de brede bouwsector raken. De deelnemers aan het debat presenteren hun visie en gaan met elkaar in discussie. De schijnwerper wordt gezet op de denkers, ideologen, doeners, provocateurs en beïnvloeders die de sector vooruit willen helpen.
Datum: maandag 9 februari
Locatie: Auditorium van Media Plaza, Jaarbeurs in Utrecht