Droogstapelsysteem met retourgarantie

Artikel delen

De Daas Clickbrick® bakstenen laten zich zeer vlot verwerken. De stenen worden eenvoudig met een rubberhamer vastgezet, waarbij RVS clips zorgen voor de verbindingen tussen de stenen. Doordat er geen specie of lijm aan te pas komt, is een – tegenwoordig zeldzaam – vakmanschap als metselen niet nodig.
 
Het gepatenteerde Clickbrick® droogstapelsysteem laat zich onder alle omstandigheden verwerken. Als het vriest in Nederland kan met dit systeem gewoon worden doorgewerkt. Producent Daas Baksteen uit Zeddam krijgt dan ook van steeds meer aannemers het verzoek de Clickbrick® te leveren. Zo kan toch worden doorgewerkt als het metselwerk stil ligt.
Gevels van dit systeem zorgen voor een bijzondere, warme uitstraling. Het stapelsysteem kent geen voegen en dat leidt tot fraaie strakke gevels met intensieve kleuren. Hiermee opent dit innovatieve systeem ook nieuwe wegen naar creatieve oplossingen in de baksteenarchitectuur.
 
Duurzaam bouwen
Gebruik van sloopafval wordt een steeds groter maatschappelijk probleem. Op deze ontwikkeling speelt dit systeem optimaal in. Hét grote voordeel van dit droogstapelsysteem ten opzichte van gemetselde of verlijmde gevelbekleding is het feit dat de bakstenen in zijn geheel hergebruikt kunnen worden. De constructie kan namelijk snel en gemakkelijk worden afgebroken en weer opgebouwd worden. Daas ClickBrick is de enige cradle to cradle gevel met retourgarantie.
 
Daas Baksteen Zeddam BV
www.daasbaksteen.nl
Waar:
BouwBeurs, Hal 10, E.012
GEVEL, Hal 4, C.072