Duurzame afdichtingssystemen

Artikel delen

Seal For Life Industries is een volledige dochteronderneming van Berry Plastics Corporation, USA, en omvat een aantal gevestigde namen in de markt, waarvan STOPAQ® het meest bekend is. SEALTAQ® is het nieuwe merk voor de bouw- en civiele markt. Dit merk biedt visco-elastisch sealants en waterafdichtende ‘Aquablock’ systemen, die een snelle en veilige bescherming bieden voor het volledig waterdicht maken van diverse kabeldoorvoeringen, respectievelijk buis-in-buis situaties. Dit kan eenvoudig worden uitgevoerd, zolang de ondergrond schoon, en zelfs bij zeer lage of hoge temperaturen tot 60°C.
 
De SEALTAQ® systemen kunnen zorgdragen voor het waterdicht- en/of luchtdicht maken van dak-details en aansluitingen, naden afdichten van betonnen prefabdelen, afvoerputjes, buis- en kabeldoorvoeren en raam- en deur aansluitingen en vloeistofdicht maken van beton- of houten vloeren. Het nieuwe merk levert ook diverse afdichtingsbanden, die in het kader van ‘Passief Huis’, zorg kunnen dragen voor het langdurig lucht- en waterdicht maken van uw huis. Het materiaal hecht aan droog en schoon triplex, beton, tegels, bakstenen, steen, staal, glas, hout en plastic zonder vooraf een primer aan te brengen.
De toegepaste technologieën en producten van Seal For Life Industries zijn veelal gepatenteerd, goedgekeurd, gespecificeerd en geïmplementeerd door veel van de grootste klanten in de verschillende markten, wereldwijd. Externe evaluaties en testrapporten hebben bevestigd dat de karakteristieke eigenschappen van de unieke self-healing, visco-elastisch technologie, tapes, krimpmoffen en polymere anoden voldoen aan erkende normen. De duurzame, risicovrije producten scoren goed op gezondheids-, veiligheids- en milieu aspecten. De producten verouderen niet en hebben een onbeperkte houdbaarheidsduur.
 
Seal For Life Industries
www.sealforlife.com
Waar: BouwBeurs, Hal 11, E.014