Gratis handige kitkokerkrat

Artikel delen

Wie tussen eind januari en eind maart 2015 een voorraad hybride Zwaluw kitten van Den Braven aanschaft, krijgt er gratis een handig groen actiekrat bij. Het krat wordt geleverd met twaalf kokers Zwaluw High Tack wit of Zwaluw Hybrifix wit. Deze hoogwaardige en professionele producten harden uit tot een duurzaam en elastisch blijvend rubber. In het herbruikbare krat passen twaalf kitkokers.
 
Zwaluw High Tack® is een professionele constructie- en montagelijm van Den Braven. Net als Zwaluw Hybrifix®, maar dit product kan ook als universele afdichtingskit worden gebruikt. Beide producten kleven direct na het aanbrengen zeer sterk en harden onder invloed van de luchtvochtigheid uit tot een elastisch blijvend rubber. Beide zijn gebaseerd op hybride technologie, die de voordelen van acrylaat ‘overschilderbaarheid’ en silicone ‘bewegingsopname’ in één kwalitatief hoogstaand product verenigt. Tot eind maart 2015 levert Den Braven via de groothandel twaalf dezelfde kitkokers (wit) in een handig herbruikbaar krat.
Zwaluw High Tack verlijmt uiteenlopende bouwmaterialen, zoals steen, beton, glas, gips, kunststoffen, metalen, HPL- en cementvezelplaten, hout en verfsystemen. En in diverse industriële processen worden er metalen mee verlijmd. Naast de sterke aanvangskleefkracht kenmerkt deze lijm zich door zijn hoge eindsterkte en mechanische weerstand. Zwaluw High Tack kan bovendien direct verlijmd worden zonder ondersteuning.
Zwaluw Hybrifix is een universele voegkit voor alle aansluitvoegen, naden, kieren en scheuren en op vele ondergronden, in de bouw en industrie, binnen en buiten. De hoge kwaliteit maakt dit product ook geschikt voor afdichten en verlijmen in koelcellen en in ruimten voor opslag en verwerking van voedingsmiddelen. Meer pluspunten van Zwaluw Hybrifix zijn dat de kit overschilderbaar is met watergedragen verven en vrijwel reukloos uithardt.
 
Den Braven Benelux bv
www.denbraven.com
Waar: GEVEL, Hal 4, A 041 en CB14