Prefab raamdorpelelementen

Artikel delen

De raamdorpelelementen van Raamdorpelelementen B.V. worden gemaakt van een keramisch product. In tegenstelling tot bijvoorbeeld aluminium, beton of natuursteen is er daarom geen kans op scheuren door de werking van het materiaal ten opzichte van de muur. Waar natuursteen een flink prijskaartje heeft, hebben deze waterslagen een veel gunstiger prijs. Bovendien zijn de keramische elementen veel minder vatbaar voor groene uitslag of zwarte schimmels, zoals bij betonnen raamdorpels, en zijn de elementen UV-bestendig.
 
De raamdorpelelementen kunnen tot op de millimeter nauwkeurig worden gemaakt. De losse raamdorpelsteentjes worden met elkaar verlijmd tot een geheel: de voegen worden keihard en zijn volledig slijtvast. Een aannemer kan zelf het element – onafhankelijk van de weersomstandigheden – plaatsen, zonder de kans dat een steen verkeerd ligt of verschuift bij het plaatsen van de andere stenen.
Er is keuze uit alle stenen van St. Joris uit Beesel en Wienerberger-Terca uit Panningen: dat betekent bijna dertig verschillende standaardkleuren in meer dan twintig modellen. Ook zijn er diverse eindstenen en kunnen ook voegen op kleur gemaakt worden. Hierdoor ontstaat een strak en vlak geheel met een geheel andere sfeer dan met traditioneel wit of grijs voegsel. Ook is er de mogelijkheid van veel verschillende soorten dieptes en eindstenen, bijvoorbeeld met groeven in de eindsteen of een opstaande zijkant. Bovendien kan Raamdorpelelementen B.V zorgen voor verstekhoeken in alle graden en het resultaat is altijd vlak en strak. Dat is met losse steentjes altijd nog maar de vraag: dan hangt het sterk af van de kwaliteit van de metselaar hoe de kwaliteit van de dorpel wordt. Daarnaast is het metselen van een dorpel niet altijd de meest favoriete klus van metselaars en kun je dat niet doen bij regen.
 
24/7 offertes aanvragen
Via het online bestelsysteem op raamdorpel.nl kunnen klanten op elk moment van de dag, zeven dagen in de week een prijsopgave vragen. Binnen een paar minuten komt er een mail terug met een offerte. Zo weet een aannemer dus direct hoe de kosten eruit gaan zien en kan hij dat ook meteen doorberekenen aan zijn klant. Bovendien is de bestelling online te volgen, zodat u op elk moment precies weet hoe uw bestelling ervoor staat en wanneer u de elementen kunt verwachten of ophalen.
Voor HeBlad raamdorpelelementen kunt u sinds kort terecht op raamdorpel.nl. De naamsverandering moet verwarring voorkomen tussen de twee takken van HeBlad: raamdorpelelementen en prefab schoorstenen. Raamdorpelelementen B.V. doet alleen de raamdorpels, en die vinden de klanten nu op raamdorpel.nl.
 
Raamdorpelelementen B.V.
www.raamdorpel.nl     
Waar: BouwBeurs, Hal 8, D.035