Tijdloze veiligheidsschoenen en werkkleding

Artikel delen

Bekend van de merken Snickers Workwear (werkkleding), Hultafors (gereedschap) en Wibe (ladders) presenteert de Hultafors Group niet één, maar zelfs drie nieuwe merken op de BouwBeurs 2015. De presentatie is het gevolg van de overname van Tradeport AB in november 2014, een Zweedse organisatie die premium veiligheidsschoenen en werkkleding aanbiedt.
 
Bezoekers van de BouwBeurs krijgen een exclusieve preview van de collecties van de drie merken. Elke bezoeker kan een deel van de collectie al bekijken en informatie inwinnen over verkrijgbaarheid in 2015.
 
Veiligheidsschoenen
Het eerste merk dat een plaats krijgt in de stand van de Hultafors Group is Solid Gear. Het merk biedt een uitgebreide reeks veiligheidsschoenen voor vakmensen. De collectie kenmerkt zich door een verscheidenheid aan modellen en opvallende details en weerspiegelt de passie van de schoenmaker.
De tweede lijn die gepresenteerd wordt is Toe Guard, een lijn met veiligheidsschoenen voor een concurrerende prijs. De ontwerpen zijn tijdloos en betaalbaar.
 
Tijdloze werkkleding
Het derde merk dat erbij komt in de stand is Dunderdon. Deze werkkleding kenmerkt zich door eerlijke, simpele en tijdloze ontwerpen. De producten vertegenwoordigen een hoge mate van vakmanschap en innovatie, gecombineerd met pasvorm en stijl.
 
Dealer worden van een nieuw merk?
Bezoekers met interesse om geselecteerde dealer te worden van (één of meer van) de nieuwe merken kunnen terecht bij het team in de stand.
 
Hultafors Group
www.hultaforsgroup.nl
Waar: BouwBeurs, Hal 12, D.072