Voegenvullers met bijzondere eigenschappen

Artikel delen

Met Gyproc JointFiller 90 kunnen de naden van gipskartonplaten met afgeschuinde langskanten worden afgewerkt. Deze nieuwe voegenvuller heeft een hoog vullend vermogen, een soepele verwerking en een ideale verwerkingstijd voor grotere projecten. Gyproc ProMix Light is een zeer lichtgewicht, kant-en-klare voegenvuller én voegenfinisher. Dit nieuwe Gyproc product is geschikt voor het vullen en glad afwerken van naden van gipskartonplaten.
 
Een zak JointFiller 90 heeft een inhoud van 20 kilogram en is twaalf maanden houdbaar. Deze voegenvuller vult het huidige assortiment Gyproc JointFiller 45 en 120 aan.
ProMix Light kenmerkt zich door een zeer soepele verwerking en zeer hoog vullend vermogen. Het product droogt mooi wit op en is eenvoudig te schuren. Naast het afwerken van de naden, kan dit product ook worden gebruikt voor het filmen van het volledige oppervlak om op deze manier STABU afwerkingsniveau A te bereiken. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van een airless spuit om het materiaal ergonomisch aan te brengen. Een emmer ProMix Light heeft een inhoud van 17 liter (17,5 kg) en is negen maanden houdbaar.
Het assortiment voegproducten van Gyproc staat garant voor kwaliteit, is prettig te verwerken en zorgt voor een perfect eindresultaat. Om vlakke en gladde wanden of plafonds op te leveren, spelen verschillende elementen een rol. De draagconstructie van profielen en gipsplaten moet vlak zijn, de voegen moet perfect in het vlak van de gipsplaten liggen en de wand of het plafond moet zijn voorgestreken zodat de kans op het aftekenen van voegen als gevolg van strijklicht minimaal is. De voegproducten van Gyproc leveren hier, samen met het vakmanschap van de verwerker, een belangrijke bijdrage aan.
 
Saint-Gobain Gyproc Nederland, Vianen, (0347) 325 100, www.gyproc.nl