FEIN actie: MultiMaster in de Systainer

Artikel delen

Ridderkerk, april 2015. De FEIN MultiMaster wordt vanaf 1 april tot en met 30 juni 2015 met een uitgebreide accessoire-uitrusting in de Systainer-koffer verkocht. Daarmee wordt het universele systeem voor verbouwen en renoveren nog flexibeler voor de gebruiker. Het meestverkochte oscillerende elektrische gereedschap van Duitsland is sinds vorig jaar nog krachtiger, waarbij tevens de ontwikkeling van lawaai en trillingen duidelijk is gereduceerd. De actie-aanbieding geldt uitsluitend bij de deelnemende dealer.
 
De FEIN MultiMaster Systainer Edition voor 249 euro (vrijblijvende advies actieprijs excl. btw) bevat naast de FEIN MultiMaster FMM 350 Q een 41-delige accessoire-uitrusting. Deze bevat schuurplateaus (driehoekig en rond) met schuurpapier, een stug plamuurmes, E-Cut-zaagbladen (ook in de Long-Life-uitvoering), HSS- en hardmetalen segmentzaagbladen, een hardmetalen schraper evenals een afzuigvoorziening. Deze leveringsomvang komt overeen met de uitrusting van de Top-versie. De set wordt zonder meerkosten in een Systainer-koffer met passend inzetstuk geleverd. Machine en accessoires zijn daarin overzichtelijk en veilig opgeborgen. De FEIN MultiMaster Systainer met het actuele T-Loc-systeem is compatibel met Systainers van andere fabrikanten. Met maar één hand kan hij worden geopend, gesloten en gekoppeld. Met één handgreep kunnen op de bouwplaats meerdere machines veilig worden getransporteerd.
 
De FEIN MultiMaster wordt ontwikkeld en geproduceerd in het Duitse Schwäbisch Gmünd-Bargau. Dankzij jarenlange ervaring evenals technische verdere ontwikkelingen is de nieuwe FEIN MultiMaster marktleider wat betreft vermogen, hantering, betrouwbaarheid en levensduur. Hij zaagt en schuurt met een 350 watt sterke, compacte motor met hoog vermogen en een amplitude van twee keer 1,7 graden. Daarmee is hij circa twee keer zo snel als zijn belangrijkste concurrenten. De 8-ster-gereedschaphouder brengt het krachtige vermogen van de FEIN MultiMaster nagenoeg zonder verlies over naar de accessoires en bereikt met originele FEIN accessoires een efficiënte bewerkingssnelheid. Momenteel zijn er van FEIN circa 100 verschillende accessoires voor zeer veel toepassingen bij verbouwing en renovatie verkrijgbaar.
 
De FEIN MultiMaster Systainer Edition is verkrijgbaar bij de dealer. Verkooppunten op: http://www.fein.nl/nl_nl/dealerlocator/
 
Bezoek FEIN ook op Facebook
http://www.facebook.com/fein.nederland

Het bedrijf:
Het eerste elektrische gereedschap ter wereld is een uitvinding van de firma C. & E. Fein GmbH. Wilhelm Emil Fein richtte het bedrijf in 1867 op. In 1895 werd door FEIN met de elektrische handboormachine het eerste elektrische gereedschap uitgevonden. Tegenwoordig is het traditionele bedrijf een wereldwijd gerenommeerde fabrikant van elektrisch gereedschap. De fabrikant uit het Duitse Schwabenland ontwikkelt en produceert oplossingen voor de marktsegmenten metaal, bouw en automotive en is de specialist voor professionele en extreem betrouwbare elektrische gereedschappen voor industrie en ambacht. FEIN beschikt over meer dan 800 actieve octrooirechten, waaronder ca. 500 octrooien resp. octrooi-aanmeldingen. Via 19 internationale dochtermaatschappijen en meer dan 50 vertegenwoordigingen verkoopt FEIN producten wereldwijd. Het merk FEIN staat sinds meer dan 140 jaar voor oplossingen en Premium-kwaliteit.
http://www.fein.nl

 
 
Meer informatie:
Johan van Herk
RHH Rotterdams Handelshuis B.V.
Wagenmakerstraat 13
2984 BD Ridderkerk
Telefoon 0180 441 600
E-mail j.vanherk@fein.nl