Multitool met één-kliks vergrendeling

Artikel delenDe montage van de verschillende gereedschappen in de nieuwe Multitools van Hitachi is heel eenvoudig, snel en volledig sleutelloos. Dankzij het door Hitachi zelf ontwikkelde opnamesysteem met veiligheidsvergrendeling loopt u tijdens het werk geen gevaar het gereedschap te verliezen.
 
Er zijn twee nieuwe accu Multitools (CV14DBL en CV18DBL) en een nieuwe elektrische (CV350V). U kunt er alles mee, bijvoorbeeld: tegels vervangen, raamkozijnen herstellen, parket leggen, meubels renoveren, schuren en polijsten. De oscillatietechniek maakt perfect werk mogelijk.
De Multitools zijn uitgerust met een elektronisch regelbaar toerental en maken gebruik van de Hitachi AT (Automatic-Transmission) technologie. Bij deze instelling wordt de oscillatie snelheid automatisch aangepast aan de belasting van de machine en worden hinderlijke vibraties en lawaai sterk gereduceerd. De accu machines CV14DBL en CV18DBL zijn beide uitgerust met de nieuwe hoge capaciteit 5,0 Ah Li-ion accu’s en hebben een koolborstelloze motor die garant staat voor hoge prestaties en een lange levensduur.
De Multitools worden geleverd in de nieuwe Hitachi System Case, compleet met een set gereedschappen. Deze accessoires voor de Multitools behoren tot het nieuwe ProLine assortiment en zijn voor zowel universeel gebruik als voor speciale klussen. De toebehoren zijn volledig compatibel, uitwisselbaar en direct monteerbaar op vele verschillende in de handel beschikbare Multitools, dankzij het nieuwe OIS (Oscillating Interface System) 12-punts opname systeem.
 
Hitachi Power Tools Netherlands BV, www.hitachi-powertools.nl