Nieuwe stijlvolle badkamercollectie

Artikel delen

Verfijnd design en functionaliteit zijn de twee kerneigenschappen van Venticello, de nieuwe badkamercollectie van Villeroy & Boch. Deze nieuwe collectie biedt een ruime keuze aan wastafels, meubels en waterbesparende toiletten en een hoge mate van functionaliteit. Met het elegante en tijdloze design biedt Venticello diverse mogelijkheden voor badkamers in elke stijl en afmeting.
 
De wastafels van Venticello hebben een rand van keramiek van slechts 1,8 cm en creëren zo een lichte en elegante look. De 12 cm diepte garandeert gebruikersgemak en functionaliteit. De collectie bestaat bovendien uit veel verschillende wastafels, waaronder twee asymmetrische varianten met extra ruimte naast de kom om toiletartikelen neer te zetten en een opzetwastafel die optisch half ingebouwd lijkt.
De drie waterbesparende DirectFlush toiletten, hebben eveneens een slank design en zijn te combineren met zogenaamde SlimSeats: ultradunne toiletzittingen. Er is ook een mogelijkheid om te kiezen tussen twee bidet modellen.
Alle wastafelonderkasten van de Venticello collectie zijn verkrijgbaar met een hoogte van 42 of 59 cm. De lades zijn optioneel uit te rusten met automatische binnenverlichting. Een speciaal ontwerp detail is de gekleurde handgreep, verkrijgbaar in chroom, mat-grijs, mat-wit of mat-blauw. De perfecte toevoeging is het bad Squaro Edge 12 dat gemaakt is van Quaryl®. Het bad wordt gekenmerkt door hetzelfde verfijnde design en de rand van slechts 12 mm. De spiegels of spiegelkasten met dimbare LED-verlichting uit de ‘More to See’ en ‘My View’ series combineren perfect met de designtaal van Venticello.
 
Villeroy & Boch, www.villeroy-boch.nl