Sancar Steigerbouw en Muehlhan nieuwe VSB-leden

Artikel delen

Sancar Steigerbouw en Muehlhan Steigerbouw zijn tijdens de meest recente Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Steiger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven (VSB) toegetreden tot de vereniging. Beide bedrijven versterken de sectie Steigerbedrijven. De heren N. Sancar van Sancar Steigerbouw en G.J. Middelbosch van Muehlhan namen ter gelegenheid van hun toetreding het VSB Waarborgcertificaat in ontvangst. Naast de nieuwe leden werd in Stabag PcP eveneens een nieuwe donateur welkom geheten.
 
Sancar Steigerbouw B.V. neemt steigerwerken aan waarbij de activiteiten zich concentreren op het monteren en demonteren van steigers. Ook het aanbrengen van aanpassingen aan steigerwerk voor de bouw en industrie en het leveren van (steigerbouw)arbeid behoren tot de activiteiten van het in 2000 opgerichte bedrijf.
Muehlhan is in Nederland actief met steigerbouw en conservering. Het bedrijf maakt deel uit van de internationaal opererende Muehlhan Group met meer dan 20 vestigingen in 50 wereldwijde locaties. Muehlhan ontwikkelde zich in het 130-jarig bestaan tot leverancier van een breed pakket diensten en producten, waaronder oppervlaktebescherming, isolatie, steigerbouw, staalbouw en passieve brandbeveiliging.
Stabag PcP dat als nieuw donateur werd verwelkomd, is gespecialiseerd in onder meer stalen traptreden, roosters, vloerplaten, kooiladderprofielen en leuninghulpstukken.
 
Waarborgregeling
Met de toetreding van Sancar, Muehlhan en Stabag bedraagt het totaal aantal leden en donateurs nu 75, met een geschatte jaaromzet van 800 miljoen euro. Voorwaarde voor het VSB lidmaatschap is dat de bedrijven voldoen aan de Waarborgregeling, waarin eisen worden gesteld aan de kwaliteit en veiligheid van de montage- en bedrijfsprocessen. Tegen de achtergrond van de waarborgregeling richt de VSB zich op belangenbehartiging en kennisoverdracht, waarbij de leden zelf actief deelnemen aan de activiteiten en het beleid van de vereniging bepalen.