Snelste schroefmachines ter wereld

Artikel delen


Met drie accu en drie 230 Volt machines presenteert Metabo zes nieuwe, bijzonder lichte en compacte schroefmachines voor verschillende toepassingsgebieden. Twee daarvan zijn, met 6.000 omwentelingen per minuut, volgens Metabo de snelste accu-schroefmachines op de markt.
 
Het verwerken van grote massa’s schroeven, vaak duizenden per dag, maakt in de bouw en renovatie deel uit van het dagelijkse leven. Om voor de professional voor elke toepassing de juiste machine te bieden, brengt Metabo nu, met zes modellen, het breedste schroefmachine-programma op de markt. De nieuwe hoog koppel en precisie schroefmachines met onbelaste toerentallen van 2.500, 4.000 of 6.000 per minuut zijn optimaal toegesneden op de verschillende toepassingen en materialen in de bouw en renovatie.
De zes machines zijn alle geschikt voor het bevestigen van gipsplaten op onderconstructies van hout of metaal. Met de 230 Volt schroefmachine SE 6000 en de accu-schroefmachine SE 18 LTX 6000 boeken professionals, door het hoge toerental van 6.000 omwentelingen per minuut, snel resultaat. De universeel inzetbare modellen SE 4000 en SE 18 LTX 4000 bieden een op elkaar afgestemde combinatie van kracht en snelheid en zijn ook geschikt voor het bevestigen van gipsplaten op metalen onderconstructies.
De SE 2500 en de SE 18 LTX 2500 zijn met hun hoge koppel ontworpen voor de zwaardere schroefwerkzaamheden van gipsvezelplaten op houten onderconstructies. Bij alle zes modellen zijn de bedieningselementen zoals schakelaar en rechts/linksschakelaar ergonomisch vormgegeven en ontworpen voor comfortabel en moeiteloos werken. Op alle schroefmachines past het schroefmagazijn SM 5-55 voor schroeven van 25 tot 55 mm lengte. De diepte-aanslaghulzen en het schroefmagazijn zijn eenvoudig zonder gereedschap af te nemen.
 
Metabo, www.metabo.nl