Uw adres voor dakkapellen en kozijnen

Artikel delen


Bij elk kozijn of raam heeft u kans om uw omzet te verhogen door met uw klant mee te denken. Misschien wil uw klant wel een zonwering voor het raam of een rolluik en heeft u dit niet aangeboden, omdat u hier geen kennis of leverancier voor heeft.
 
Huco is producent van zonwering, rolluiken en hor-producten. Vanuit het bedrijfspand in Hardinxveld – Giessendam levert men aan een groot aantal afnemers door het hele land. Door een uitgebreide product- en montage-kennis, is men voor veel bedrijven een geschikte partner.
Er is een grote diversiteit aan profielen op voorraad, waardoor uw maatwerk product al binnen twee weken op de gewenste locatie afgeleverd kan worden. Voor terrasschermen en screens geldt een levertermijn van circa drie weken. Inzethorren of rolhorren kunnen soms dezelfde week nog geleverd worden, afhankelijk van de routedagen.