Ventilatiemerk Zehnder – J.E. StorkAir wordt Zehnder

Artikel delen


De merknaam van het ventilatie assortiment Zehnder – J.E. StorkAir wijzigt per 1 maart 2015 in Zehnder. Vanaf maart is Zehnder hét merk voor ventilatie-, verwarming- en filteringsystemen in Nederland. De naamsverandering valt samen met een strategische keuze om naast producten steeds meer totaalsystemen te gaan leveren.
 
In 2012 werd Zehnder gekoppeld aan het ventilatiemerk J.E. StorkAir. Daarmee werd de kracht van beide merken al zichtbaar gebundeld. Zehnder gaat verder dan het zijn van productleverancier alleen. Naast de bekende, vertrouwde producten biedt het bedrijf totaaloplossingen en systeemgaranties bij oplevering en in de verdere exploitatie. Zij wil voorop lopen in prestatiegerichte techniek, waarbij prestatie- en systeemgaranties worden afgegeven op het eindresultaat. De prestaties van het eindresultaat; een vitaal binnenklimaat.
Met de stap naar één Zehnder wordt afscheid genomen van het merk J.E. StorkAir, maar daarmee niet van het krachtige DNA van ventilatiespecialist en haar vertrouwde ventilatieproducten en -systemen. De bekende kwaliteit blijft behouden en ook het ventilatieteam blijft ongewijzigd.
 
Meer informatie: www.samennaardetoekomst.nl