Den Braven Benelux één naam voor alle lijmen en kitten

Artikel delen


Per 1 januari 2015 zijn Den Braven Sealants B.V. en Hercuseal B.V. gefuseerd. Tevens is de naam Den Braven Sealants gewijzigd in Den Braven Benelux B.V.. De producten van Den Braven zijn bekend onder de merknamen Den Braven, Zwaluw, Hercuseal en Tectane en onder de private labels van verschillende partners. De wijziging vergroot de slagkracht van het bedrijf en vereenvoudigt het contact tussen klant en leverancier.
 
Door de bedrijfsnaam te wijzigen in Den Braven Benelux is er één uitstraling naar buiten ontstaan. Naast Den Braven bediende namelijk ook Hercuseal de markt, vanuit haar productielocatie in Giessen. De customer service afdelingen inclusief de sales teams zijn samengevoegd, de klant heeft nu dus contact met één afdeling. Met alle vragen en bestellingen kan men op één plaats terecht. Naar verwachting worden klanten nog sneller en beter bediend.