Functionele, duurzame en eigentijdse werkkleding

Artikel delenWanneer je aan het werk bent wil je niet beperkt worden door je kleding. Je kleding moet je helpen het beste uit jezelf te halen. Fristads Kansas kleding is afgestemd op de wensen van de professional in de bouw. De kleding is functioneel, duurzaam en eigentijds.

De kleding is gemaakt voor professionals, met de nadruk op comfort, duurzaamheid en functionaliteit. Het is vervaardigd van verschillende stevige materialen in eigentijdse kleuren, waaronder de beproefde FAS®-katoenen stof, Pro Stretch, denimmateriaal en Polydex®, 100% polyester.
De verschillende assortimenten bestaan uit broeken, shorts, (amerikaanse) overalls, bodywarmers, pilotjacks en winterjacks. In mooie kleuren en kleurcombinaties, ideaal om te combineren en lagen te creëren met aanvullende artikelen, zoals T-shirts en poloshirts.
Gen Y is een trendy assortiment van Fristads Kansas bestaande uit comfortabele en functionele broeken, shirts, ondergoed, accessoires en winterkleding voor de bouw- en servicesector. De makers hebben zich laten inspireren door sportswear, met een tijdloze pasvorm in denim en canvas als basismateriaal. Cordura® en andere technische materialen, zoals Polartec® en 37.5® (voorheen Cocona®), verzekeren u van een maximum aan comfort en een hoge duurzaamheid.
 
KWINTET Workwear B.V., www.fristadskansas.com of kijk op www.BouwTotaal-online.nl voor de video [Ronald: graag You Tube filmpje op onze site plaatsen, met dit verhaal: https://www.youtube.com/watch?v=3v74Ay_i3Fc.]