Honderden bouwmachines in Moerdijkse voorjaarsveiling

Artikel delen

De week van 20 april is een mooie week voor liefhebbers en gebruikers van bouwmachines. In Parijs vindt natuurlijk de internationale bouwvakbeurs INTERMAT plaats, maar ook dichterbij huis is er genoeg te beleven. Op 23 en 24 april houdt materieelveiler Ritchie Bros. namelijk een grote voorjaarsveiling in het Brabantse Moerdijk, waar vele honderden bouwmachines in rap tempo aan de hoogste bieder verkocht worden. Caterpillar, Volvo, Hitachi, Scania, Komatsu, Manitou, Ammann, DAF, Atlas Copco en nog veel meer merken zijn met diverse modellen opgenomen in het veilingaanbod dat momenteel boven de 1,400 item uitkomt.

Bekijk hier het actuele aanbod van de voorjaarsveiling in Moerdijk.

Bieders bij de veiling hebben ruime keus en kunnen vooraf items op de website van Ritchie Bros. vinden. Hier treft men gedetailleerde informatie en diverse foto’s van iedere machine. Daarnaast kunnen machines ook persoonlijk op het veilingterrein worden bekijken tijdens de kijkdagen van 20 t/m 22 april. Een bezoek aan de kijkdagen is naast een goede voorbereiding op de veiling ook een prima gelegenheid om te registreren om mee te bieden (gratis). Wel een mooie bouwmachine gezien in het aanbod maar niet de mogelijkheid om op locatie in Moerdijk deel te nemen? Geen probleem, er kan ook vanuit huis of kantoor live via internet meegeboden worden, of door een proxybod te plaatsen.

Meer koopkracht
Voor Nederlandse bieders die eindgebruiker zijn van hun aankoop is er sindskort de mogelijkheid om geheel of gedeeltelijk veilingaankopen te financieren bij Ritchie Bros. Voorafgaand aan de veiling kan er al een kredietaanvraag geplaatst worden.
 
Bezoek de veiling (openbaar toegankelijk) of neem voor meer informatie contact op met het kantoor in Moerdijk via 0168 – 392 200. Ritchie Bros. staat op INTERMAT in Parijs en is te vinden in Hall 6, standnummer C037 (naast Volvo CE).