Hoogkwalitatieve tapes

Artikel delen


Woodfield Tape is reeds jaren een gevestigde naam in de schilders- en stucadoorsbranche. De Woodfield Tape-range vindt naast voorgenoemde branches ook gretig aftrek in de automotive-industrie. Het betreft een productlijn die bekend staat om zijn hoogkwalitatieve tapes en in vele verfwinkels in binnen- en buitenland te verkrijgen is.

De tapes zijn in verschillende maten en voor diverse toepassingen verkrijgbaar, van basic tot superieur, tapes met sterke hechting voor oppervlakken waar dit nodig is, tot tapes met lage kleefkracht voor delicate oppervlakken.
Onlangs heeft Woodfield speciaal voor de Fine Line tape afmetingen 25 en 38 mm de "Tape-Tube"geïntroduceerd. Een handige koker waarin de Fine Line tape verpakt zijn (resp. 9 rollen/koker van de 25 mm, en 6 rollen/koker van de 38 mm). Geen losslingerende rollen meer op de werkplaats of in de bus, en de tape blijft stof- en vochtvrij verpakt.
Woodfield BV, www.woodfield.nl