Technische trainingen voor tegelzetters en klusbedrijven

Artikel delen

PCI biedt productverwerkers en aannemers in 2015 tien technische dagtrainingen aan op het gebied van tegellijmsystemen en bouwchemische producten. Naast een basistraining ‘Tegellijm- en waterdichtingssystemen in natte ruimtes’ kunnen professionele tegelzetters trainingen volgen over onder andere systemen voor balkons en terrassen, grootformaat keramiek, natuursteen en mozaïek. Daarnaast verzorgt het bedrijf scholingen over betonreparatie en waterdichting, kelderafdichting en systemen voor vloerafwerking en bescherming.
De trainingen omvatten zowel theorie als praktijk en worden gehouden bij Bouwmensen in Nieuwegein. Partners zijn de VLOK, Bovatin (Academy) en Rubi, die een gedeelte van de training invult met informatie over nieuwe gereedschappen. Professionele tegelzetters en klussers die willen deelnemen kunnen zich aanmelden via de website van PCI.
 
Meer informatie: www.PCI-Afbouw.nl.