Uw deur openen en beheren via een app

Artikel delenMet LIPS SMARTair™ kan elk gebouw worden beheerd met een veilig, betaalbaar en sleutelloos toegangssysteem, ook via uw smartphone app. De beheerder kan op elk gewenst moment en vanaf elke willekeurige plaats het toegangscontrolesysteem zelf draadloos beheren en aanpassen.
 
Met de licentie voor de mobiele versie in combinatie met de veilige SMARTair™ app kan de beheerder toegangs- en systeemmeldingen ontvangen, toegangsrechten wijzigen en een volledige activiteitenregistratie opvragen. Dat kan op reis, tijdens onderhoudswerkzaamheden op locatie of werkend vanuit huis. Wanneer een gebruiker zijn pasje is vergeten of verloren, kan de beheerder de deur op afstand ontgrendelen. Hij opent de app, selecteert de deur en klikt. De gebruiker heeft dan direct toegang.
De app is te downloaden in de app store. Ga naar www.lips.nl/smartair voor meer informatie. Speciaal voor dealers is er een uitgebreid SMARTair promotiepakket beschikbaar.
 
ASSA ABLOY Nederland B.V., www.lips.nl/smartair