Ventistone naar nieuw pand

Artikel delen

‘Dit pand is ons op het lijf geschreven’, vertelt Bertjan Janssen van Doorn, van het familiebedrijf Ventistone, over de splinternieuwe locatie in Tiel. Want hoewel het pand maar 500 meter van de vorige fabriekslocatie ligt, maakt de verhuizing voor Ventistone een wereld van verschil op het gebied van werkplezier en efficiëntie.

Het hele bedrijf is, inclusief het kantoor, verhuisd naar Bellstraat 8 in Tiel. Bertjan: ‘We zijn qua fabriekslocatie maar een steen(vezel)worp verder gegaan. Maar wat een verschil! De oude fabriek was te klein geworden. Met de verhuizing naar ons nieuwe pand zijn we er enorm op vooruitgegaan: we hebben er veel bruikbare ruimte bijgekregen en de machines zijn nu ook veel praktischer opgesteld. Hierdoor maken we een grote efficiëntieslag.’
Ook efficiënt is het feit dat alle onderdelen van het bedrijf nu onder één dak gehuisvest zijn. Bertjan: ‘Behalve doeltreffend is dat ook erg goed voor de onderlinge sfeer. We zijn tenslotte een familiebedrijf!  We proberen te allen tijde een zo gezond en prettig werkklimaat te realiseren, zodat het voor iedereen leuk werken is. Met deze nieuwe locatie zijn we klaar voor de toekomst. We timmeren goed aan de weg. We blijven innoveren; daarin zit onze kracht. Dit nieuwe pand, waarin we het productieproces hebben kunnen optimaliseren, geeft ons alle mogelijkheden om verder te groeien en onze positie in de markt te versterken!’