Boels Training sluit overeenkomst met Randstad Groep Nederland

Artikel delenBoels Training heeft voor al haar trainingen een overeenkomst gesloten met Randstad Groep Nederland. De landelijke dekking van Boels Training vormde een belangrijke reden voor deze samenwerking.
 
Randstad is een brede HR-dienstverlener. Onderdeel van Randstad Groep Nederland is uitzendbureau Tempo-Team. Hiervoor gaat Boels Training gerichte en kwalitatief hoogstaande trainingen aanbieden. Hierbij valt te denken aan het opleiden van hun logistiek- en transportmedewerkers. ‘We willen het personeel in onze interactieve trainingen ook ‘triggeren’ over veiligheid. Veilig werken vinden wij zeer belangrijk’, geeft accountmanager Bart Joosten van Boels Training aan.
De landelijke samenwerking mag worden gezien als een volgende stap in de professionalisering van Boels Training. Zo is ze vorig jaar erkend door het UWV, toegetreden tot het STOOF (opleidingsfonds voor de uitzendbranche) en erkend als opleidingsinstituut voor de Bouwnijverheid. Bart Joosten: ‘We zijn multifunctioneel en geven training in verschillende talen, landen en branches. Niet alleen in de bouw, infra, transport en logistiek, maar ook bijvoorbeeld in de recreatiesector, maakindustrie, technische dienstverlening, petrochemie en overheid. Elke branche heeft zijn eigen kenmerken, maar dankzij de kennis en kunde van onze trainers vormt dit geen probleem.’
Boels Training biedt een breed scala aan trainingen. Van IPAF-hoogwerkertrainingen tot veiligheidstrainingen en van machinetrainingen tot bedrijfshulpverlening. Alle trainingen zijn toegerust op de beroepspraktijk en kunnen worden gevolgd in de eigen trainingscentra of, indien gewenst, op locatie. De professionele en erkende opleidingen worden in overleg besproken en samengesteld.
 
Meer informatie: www.boelstraining.com