Brede keus aan afdekproducten

Artikel delenWoodfield staat in de schilders- en stucadoorsbranche reeds vele jaren bekend als een betrouwbare partner. Een complete leverancier voor de professionele verwerkers van verf- en stucmaterialen. Neem bijvoorbeeld Woodfield Protect It, een complete lijn aan afdekproducten.

Met vestigingen in Uden, Nijmegen, 's-Hertogenbosch en sinds kort in Oss levert het bedrijf vrijwel alle benodigdheden variërend van gipsnadenvullers tot glasweefsel en hoogstaande muurverven en lakken.
Onder de naam Woodfield Protect It brengt het Udense bedrijf een range (vloer)afdekmaterialen op de markt waar reeds vele schilders en stucadoors naar volle tevredenheid mee werken. Protect It bestaat onder andere uit een complete serie raamfolies maar ook stuclopers van verschillende diktes en afmetingen, waaronder enkele die bijzonder geschikt zijn voor natuurstenen vloeren omdat ze actief verkleuring van de vloer tegengaan. Ook werkt Woodfield sinds enkele maanden met een speciale Eco-uitvoering van de stucloper, zonder PE-coating. Consumenten willen immers steeds vaker groene en duurzame producten. Woodfield werkt daar graag aan mee. Laat u ook overtuigen en en vraag kosteloos een stucloperboek aan via e-mail (info@woodfield.nl) of uw vertegenwoordiger.
Woodfield BV, www.woodfield.nl