MultiMaster in de Systainer

Artikel delen


De FEIN MultiMaster wordt vanaf 1 april tot en met 30 juni 2015 met een uitgebreide accessoire-uitrusting in de Systainer-koffer verkocht. Daarmee wordt het universele systeem voor verbouwen en renoveren nog flexibeler voor de gebruiker. Het meest verkochte oscillerende elektrische gereedschap van Duitsland is sinds vorig jaar nog krachtiger, waarbij tevens de ontwikkeling van lawaai en trillingen duidelijk is gereduceerd. De actie-aanbieding geldt uitsluitend bij de deelnemende dealer.
 
De FEIN MultiMaster Systainer Edition voor 249 euro (vrijblijvende advies actieprijs excl. btw) bevat naast de FEIN MultiMaster FMM 350 Q een 41-delige accessoire-uitrusting. Deze bevat schuurplateaus (driehoekig en rond) met schuurpapier, een stug plamuurmes, E-Cut-zaagbladen (ook in de Long-Life-uitvoering), HSS- en hardmetalen segmentzaagbladen, een hardmetalen schraper evenals een afzuigvoorziening. Deze leveringsomvang komt overeen met de uitrusting van de Top-versie. De set wordt zonder meerkosten in een Systainer-koffer met passend inzetstuk geleverd. Machine en accessoires zijn daarin overzichtelijk en veilig opgeborgen. De FEIN MultiMaster Systainer met het actuele T-Loc-systeem is compatibel met Systainers van andere fabrikanten. Met maar één hand kan hij worden geopend, gesloten en gekoppeld. Met één handgreep kunnen op de bouwplaats meerdere machines veilig worden getransporteerd.
De FEIN MultiMaster zaagt en schuurt met een 350 watt sterke, compacte motor met hoog vermogen en een amplitude van twee keer 1,7 graden. Daarmee is hij circa twee keer zo snel als zijn belangrijkste concurrenten. De 8-ster-gereedschaphouder brengt het krachtige vermogen van de machine nagenoeg zonder verlies over naar de accessoires en bereikt met originele FEIN accessoires een efficiënte bewerkingssnelheid. Momenteel zijn er van FEIN circa 100 verschillende accessoires voor zeer veel toepassingen bij verbouwing en renovatie verkrijgbaar.
 
RHH Rotterdams Handelshuis B.V., www.fein.nl