Nieuwe website Aluminium In Praktijk

Artikel delenRoval Aluminium heeft de website www.aluminiuminpraktijk.nl in een nieuw jasje gestoken: een nieuw look & feel met onder meer een verfrissende presentatie van vele inspiratieprojecten en een praktische doorverwijzing naar aluminium bouwproducten van Roval, inclusief de mogelijkheid om deze direct in het ontwerp te integreren.
 
De website van Aluminium In Praktijk is in eerste instantie bedoeld voor architecten, die zich willen laten inspireren en willen ontdekken wat er allemaal met aluminium detailleringen mogelijk is. Aluminium In Praktijk richt haar focus op de esthetische en duurzame toepassingen van aluminium in de meest uiteenlopende projecten. Deze projecten worden vervolgens toegelicht in het magazine Aluminium In Praktijk, waar men zich gratis op kan abonneren via de website. In het magazine, dat een glossy uitstraling heeft, worden actuele thema’s binnen de architectuur gevolgd en er wordt ingezoomd op de praktische toepassing van aluminium bouwproducten en maatwerk in de woningbouw en utiliteitsbouw voor zowel nieuwbouw- als renovatie- en herbestemmingsprojecten. Hierin komen, mede met het oog op de verlaging van de EPC naar 0,4, ook de duurzaamheidaspecten van aluminium ruimschoots aan de orde.