SAES International distributeur Atlas Copco ‘Hydraulic Attachments’

Artikel delenSAES International BV is met ingang van heden officieel distributeur van Atlas Copco hydraulische aanbouwdelen voor de Nederlandse markt geworden. Het Duitse Atlas Copco produceert onder meer een scala aan kwalitatief hoogwaardige sloopgereedschappen, waaronder hydraulische sloophamers, (combi)scharen, betonvergruizers en sorteergrijpers. Het Duitse programma sluit hiermee naadloos aan op het bestaande programma van SAES International.
 
SAES International zal vanaf heden de levering van voornoemde Atlas Copco aanbouwdelen, alsook de levering van Atlas Copco onderdelen en het onderhoud (desgewenst op klantlocatie) aan de aanbouwdelen gaan verzorgen. Daarnaast zal men de bestaande eigen voorraden uitbreiden met Atlas Copco onderdelen en zal zij de aanbouwdelen in de verhuurvloot opnemen. SAES International komt hiermee tegemoet aan de wensen van haar klanten met betrekking tot leversnelheid en de mogelijkheid tot flexibele/tijdelijke inzet.
 
Service FRD/Furukawa
SAES International heeft meer dan 30 jaar ervaring met het produceren, onderhouden en herstellen van sloopgereedschappen, tot voor kort als exclusief distributeur van FRD/Furukawa. Voor haar bestaande klanten blijft het bedrijf het onderhoud aan FRD/Furukawa sloopgereedschappen uitvoeren.
 
SAES International BV, www.SAES.nl