fbpx

Veilig en snel rolsteiger opbouwen

Artikel delenMet de nieuwe Sky-Secure rolsteiger speelt Skyworks in op de behoefte om sneller en veiliger met een rolsteiger te kunnen werken. In plaats van vier losse schoren heeft u nog maar één leuningframe die u in één simpele handeling aangeeft en monteert. Het frame bestaat uit een heup- en knieleuning met twee inklapbare diagonaal schoren, dat ingeklapt niet veel groter is dan een platform.
 
Iedereen kent het moment dat je tijdens het opbouwen van de rolsteiger op het bovenste platform stapt en er nog geen leuning is. Dat is bij dit systeem verleden tijd. De leuningen worden geplaatst voordat u het bovenste platform beklimt en u bent daardoor onder alle omstandigheden verzekerd van een stevige leuning rondom. De Sky-Secure leuning plaatst u altijd op de bovenste sport van uw rolsteiger. U klapt de twee schoren uit en de leuning zit vast. Eenvoudiger kan het niet. Ook het klaar leggen van de materialen is een stuk makkelijker: u neemt altijd net zoveel leuningen mee als opbouwframes.
Blokkeert de leuning een raam dat opengeklapt moet worden om aan te kunnen werken? Dan kan het leuningframe eenvoudig aan de buitenzijde van de rolsteiger geplaatst worden. De rolsteiger mag in dat geval niet meer dan 15 cm van de gevel staat om valgevaar te voorkomen.
De Sky-Secure leuning is voorzien van speciale klauwen die om de staanders van de rolsteiger vallen. Hierdoor kan de leuning nooit verschuiven wanneer u zich eraan vast wilt houden. Ook de leuningen in het midden van het frame zijn geborgd tegen ongewild verschuiven door een nokje in het midden van de sporten. 
 
Skyworks, www.skyworks.nl/skysecure