Zeer snelle diamantzaag

Artikel delen


De nieuwe Duo Extreme+ is volgens de makers de snelste Norton Clipper diamantzaag. Deze is vervaardigd in het Centre of Excellence van Saint Gobain Abrasives te Luxemburg. De nieuwe exclusieve segment technologie biedt vele voordelen.
 
De nieuwe Duo Extreme+ heeft een zeer hoge en uniforme dichtheid door het hele segment. Dit maakt de laser-gelaste segmenten tot 75% sterker ten opzichte van het traditionele proces. De zaagprestatie is indrukwekkend door een verbeterde samenstelling in combinatie met de nieuwste technologie. De levensduur is verhoogd met 20% door de hoge dichtheid van diamantkorrels in het segment.
De nieuwe diamantzaag heeft een bijzonder prettig snij-comfort en minder vibraties. De verbeterde snijsnelheid reduceert de inspanning van de gebruiker. De zaag is van hoogwaardige kwaliteit en snijdt zeer nauwkeurig.
 
Saint Gobain Abrasives,  www.saint-gobain-abrasives.nl, www.construction.norton.eu