Veelzijdige slagboormachines

Artikel delenLichter dan de voorgangers, verbeterde ergonomie én krachtiger dan concurrerende modellen. Dat belooft AEG Powertools allemaal bij de introductie van een nieuwe generatie slagboormachines. Deze machines zijn uitermate geschikt voor onder andere installateurs, timmerlieden en bouwlieden.
 
De AEG slagboormachine SB2E 850 R is een zeer krachtige machine met een 850 Watt, 2-toerige motor. Snelheden kunnen worden afgestemd op 0-1000 of 0-3200 omwentelingen per minuut voor stationair boren of licht roeren. Met een koppel van maar liefst 56 Nm kan men boren in hout, steen, beton en staal tot diameters van respectievelijk 40, 22, 20 en 13 mm. Dankzij het ergonomische design en zijn compacte formaat (235 mm in lengte) weegt de machine slechts 2,7 kg.
Met de metalen boordiepte aanslag kunt u exact de juiste boordiepte instellen. De zijhandgreep zorgt voor meer controle, precisie en veiligheid, waardoor u zeer prettig en nauwkeurig kunt werken met deze krachtige machine. De SB2E 850 R wordt standaard geleverd met 4 meter snoer, een zijhandgreep, metalen boordiepte aanslag en transportkoffer. 
 
AEG Powertools, www.wiltec.nl/aegpowertools