Bent u online vindbaar?

Artikel delenHet internet krijgt een steeds belangrijkere rol bij het verkrijgen van nieuwe klanten. 90% van de Nederlanders is dagelijks online en gebruikt internet tijdens zijn oriëntatieproces. Zo gebruiken steeds meer consumenten internet ook om een vakman voor hun klus te selecteren, maar ook bij mond-tot-mond reclame raadpleegt de consument toch eerst het internet om te kijken of hij zaken gaat doen met een betrouwbare vakman. Kortom: een professionele online presentatie is en wordt steeds belangrijker.
 
Raab Karcher wil haar klanten helpen succesvol te zijn. Een goede online marketing is daar een wezenlijk onderdeel van. Daarom introduceert Raab Karcher: RaabWorks. Hiermee krijgt de vakman of aannemer een professionele website, geschikt voor zowel computer, laptop, tablet als smartphone. Maar met alleen een website bent u er niet, actuele informatie en uitgebreide beschrijvingen over de werkzaamheden die u verricht zorgen ervoor dat u goed gevonden wordt. Raab Karcher zorgt hiervoor. Het bedrijf heeft een team van specialisten klaar staan die perfect op de hoogte zijn van alle facetten van moderne online communicatie.
De teksten voor de website worden door professionele tekstschrijvers opgemaakt én onderhouden met aandacht voor de specialismen, productinnovaties, nieuws en de merken, die voor de aannemer of vakman relevant zijn. De specifieke informatie over het bedrijf, afbeeldingen en referenties kunnen zelf beheerd worden met het gebruiksvriendelijke website-beheersysteem. Maar ook als men dit lastig vindt, staat de helpdesk van RaabWorks altijd klaar om hierbij te helpen. Deze complete en actuele informatie zorgt daarnaast voor een optimale online vindbaarheid in onder andere Google.
Ook als de vakman nog geen bedrijfslogo, visitekaartjes of brochure heeft, of deze aan wil passen, dan kunt u ook bij RaabWorks terecht. Zo is niet alleen de website, maar ook de huisstijl en drukwerk weer up-to-date. Meer informatie over RaabWorks vindt u op www.raabworks.nl.