Boels koopt schalen- en sorteergrijpers bij Kinshofer GmbH

Artikel delen

Boels Rental heeft een ruim assortiment schalen- en sorteergrijpers voor machines van 3,5 tot 25 ton gekocht bij Kinshofer GmbH. Deze aankoop is de eerste directe samenwerking met Kinshofer en betreft zowel een uitbreiding als vervanging van het Boels-verhuurassortiment.
 
De nieuwe schalen- en sorteergrijpers zijn van een zeer hoge kwaliteit en uitgevoerd met de speciale HPX-technologie. Dit betekent dat het draaipunt van de schalen in een oliebad ligt, waardoor ze vrijwel onderhoudsvrij zijn. Het zorgt er ook voor dat externe vervuiling, zoals stof en zand, nauwelijks invloed heeft op de slijtage van de draaipunten. Voor de gebruiker houdt het in dat deze machines minder uitval hebben en betrouwbaarder zijn.
Met deze uitbreiding wil Boels haar positie als marktleider in de verhuur van grondverzetmaterieel verder uitbreiden en verstevigen. De verhuurder streeft naar maximale beschikbaarheid van verhuurmaterieel en investeert continu om met een compleet assortiment de toonaangevende plaats in de verhuurmarkt te waarborgen.