Dekker Verhuur zet in op specialisatie

Artikel delen


Dekker Verhuur zet steeds meer in op specialisatie. De vestiging  in Harderwijk gaat zich volledig toeleggen op hoogwerker verhuur. Voor dat doel is in april de nieuwe site www.dekkerhoogwerkerverhuur.nl de lucht in gegaan. ‘Door te specialiseren kunnen we nog meer kwaliteit leveren. Met onze hoogwerker vloot van veertig  knikgiek-, telescoop-, schaar-, spin- en masthoogwerkers én onze kennis van werken op hoogte hebben we een uitstekend product’, geeft directeur René Dekker aan bij de lancering van de nieuwe website.
 
Rond de eeuwwisseling was Dekker Verhuur het eerste verhuurbedrijf in Harderwijk. De andere vestiging van Dekker Verhuur, in Nunspeet, is specialist in machine- en evenementenverhuur met als specialisatie mobiele toiletunits. Voor steigers heeft Dekker Verhuur haar eigen montage en demontage service. Een team van specialisten zorgt voor een professionele en veilige opbouw zodat er veilig op hoogte gewerkt kan worden: www.dekker-steigers.nl.
Het bedrijf uit Nunspeet levert zowel de apparatuur als alle randvoorwaarden. René Dekker: ‘Door de mobiele toiletunits, mobiele badkamers en steigers turnkey op te leveren, ontzorgen we onze klanten zoveel mogelijk.’ Daarin gaat het bedrijf zo ver dat het bijvoorbeeld turnkey oplossingen biedt in gebieden waar geen voorzieningen beschikbaar zijn. René Dekker: ‘Onlangs hebben we alle randfaciliteiten geleverd voor een evenement op de heide bij Vierhouten. Een plek zonder voorzieningen. Samen met het verhuurbedrijf Party Verhuur Dekker – van mijn broer Jos Dekker – hebben we alle faciliteiten voor het evenement geleverd: tenten, het interieur, de stroomvoorziening en het sanitair. Alle materialen zijn met speciaal ruw terrein transport naar de plaats gebracht en daar turnkey opgeleverd.’
 
Informatie: www.dekker-verhuur.nl en www.dekkerhoogwerkerverhuur.nl