Elektrische slagmoeraanzetters met koolborstelloze motor

Artikel delen


Hitachi introduceert de koolborstelloze motor in machines op netstroom. Dat maakt dit gereedschap lichter, compacter en onderhoudsvrij. Er hoeven geen koolborstels en ankers meer te worden vervangen en de machine gaat langer mee.
 
De WR22SE (800W) en de WR25SE (900W) zijn sterke slagmoeraanzetters (610 en 1.000 Nm) waarmee het, dankzij de Hitachi koolborstelloze motortechniek, nóg prettiger werken is. De nieuwe slagmoeraanzetters zijn minder gevoelig voor spanningsverlies, ook bij gebruik van verlengsnoeren of op bouwplaatsen. Daardoor hebben deze machines een constanter vermogen en stabiel aandraaimoment. Ze kunnen gebruikt worden met alle soorten generatoren, zelfs zonder inverter. Beide modellen hebben een compacte aluminium behuizing (AHB), aanloopstroombegrenzing en worden standaard geleverd in koffer.
 
Hitachi Power Tools Netherlands BV, www.hitachi-powertools.nl