Kamphuis Hoogwerkers dealer France Elévateur Autohoogwerkers

Artikel delen

Kamphuis Hoogwerkers is sinds 1 maart officieel dealer van France Elévateur autohoogwerkers voor midden- en west-Nederland. France Elévateur is specialist op het gebied van hoogwerkers op vrachtwagens en bestelwagens. Deze hoogwerkers kunnen standaard uitgevoerd worden met een technische ruimte voor transport van onderdelen en gereedschap.
 
Het programma bestaat uit 28 telescoop-, knik- en bestelwagen autohoogwerkers waarvan er 15 met een chassis gewicht onder de drie ton, die met een rijbewijs B gereden mogen worden. Deze autohoogwerkers hebben werkhoogtes van 10,25 – 16,3 meter, reikwijdtes van 5 – 8,5 meter en hefcapaciteiten van 120 of 200 kg.  De dertien overige autohoogwerkers hebben een chassis gewicht groter dan drie ton, waarvoor een rijbewijs C vereist is. Ook hier gaat het om telescoop-, knik- en bestelwagen autohoogwerkers met werkhoogtes van 15,50 – 28,20 meter, reikwijdtes van 8,5 – 23,00 meter en hefcapaciteiten van 200, 265 of 300 kg. 
France Elévateur is in 1986 opgericht en is een toonaangevende Franse producent en specialist op het gebied van autohoogwerkers. Het bedrijf heeft een jaaromzet van  € 41 miljoen en er werken 200 mensen. France Elévateur is met Kamphuis in zee gegaan omdat het zijn activiteiten in de Benelux wil uitbreiden. ‘Kamphuis Hoogwerkers past als hoogwerker specialist prima bij ons’, vertelt de heer Brahim, van France Elévateur.
Kamphuis Hoogwerkers heeft een vestiging in Zutphen en twee vestigingen in Duitsland, onder de naam MA-BO (www.ma-bo-gronau.de). In totaal heeft Kamphuis Hoogwerkers 30 verschillende autohoogwerkers in de verhuur, tot hoogtes van 70 meter.
 
Informatie: www.hoogwerken.nl