Krachtenbundeling in de Achterhoek

Artikel delenDe Achterhoekse Bouw Coöperatie (ABC) bundelt de krachten van vakmensen en specialisten uit de Achterhoek op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, restauratie en groen. Het is een fraai voorbeeld van samenwerking door ZZP’ers en kleine bedrijven.
 
Opdrachtgevers en aannemers kunnen bij ABC terecht voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en restauratie van woning- en kleine utiliteitsbouw, inclusief installatiewerk (elektra, loodgieterswerk, verwarming), schilderwerk en tuinaanleg. Ook biedt de coöperatie de mogelijkheid aan van bouwbegeleiding, bouwadvies, ontwerp, constructieberekeningen en aanvraag vergunningen.
Een breder doel van de Achterhoekse Bouw Coöperatie (ABC) is het bevorderen van samenwerking tussen de verschillende leden, alsmede de bevordering van de samenwerking tussen deze coöperatie met overheden, onderwijsinstellingen, zorg- en wooncorporaties en het bedrijfsleven. Hierbij wordt gestreefd naar het bevorderen van werkgelegenheid en innovatie binnen het bouwdomein en het stimuleren van het bedrijfsleven, alsmede het stimuleren van de kennisontwikkeling en innovatie, zodanig dat daarmee economische meerwaarde wordt gecreëerd, waarvan het startpunt en de oorsprong zich bevindt in de Achterhoek.
 
Meer weten? Kijk op www.achtterhoeksebouwcooperatie.nl.