VMRG Panelen: nieuwe club van professionele Panelenbedrijven

Artikel delenVMRG Panelen is de nieuwe naam van professionele Panelenbedrijven die gegarandeerd voldoen aan de VMRG-Kwaliteitseisen. De eerste bedrijven zijn gekeurd door SKG-IKOB Certificatie en kregen uit handen van Bert Lieverse, voorzitter en directeur van de VMRG, het VMRG Panelen certificaat uitgereikt.
 
Sinds januari 2015 zijn in de VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen eisen opgenomen op het gebied van Panelen. Alle VMRG Panelen bedrijven, te herkennen aan het gelijknamige logo, zijn gekeurd en voldoen gegarandeerd aan deze eisen. Deze bedrijven zijn Panelen Holland, Weerter Paneelindustrie, Limeparts,  Allpro Giessen, Almet Nederland, De Mors, Prins Panelen en  Aldowa.
Bert Lieverse, voorzitter en directeur van  de VMRG, is trots op deze groep bedrijven: ‘De VMRG heeft als doel dat alle bij ons aangesloten bedrijven gegarandeerd leveren volgens de VMRG Kwaliteitseisen en Adviezen. Dat betekent dat alle bedrijven hierop gekeurd moeten worden. Met deze groep VMRG Panelen bedrijven maken we weer een stap op het gebied van professionaliteit en kwaliteit. Het logo VMRG Panelen maakt het voor de buitenwereld duidelijk dat deze bedrijven leveren volgens de VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen. Een gevelbouwer met het VMRG Keurmerk die een VMRG Panelen bedrijf inschakelt, heeft hiermee de garantie dat dit bedrijf ook levert conform deze eisen.’
Handig is ook dat deze eisen niet meer bestaan uit een boek, maar uit een website die voor iedereen toegankelijk is op www.vmrgkwaliteitseisen.nl. Eerder dit jaar kreeg al een groep professionele zonweringsbedrijven het VMRG Zonwering certificaat uitgereikt.