Alles over beton in Betonpocket 2016

Artikel delen

Tijdens de Betondag 2015 presenteerden ENCI, Mebin en Sagrex de editie 2016 van de Betonpocket. Deze zevende herziene uitgave biedt in één oogopslag alle noodzakelijke en geactualiseerde informatie over beton en zijn samenstellende materialen.
 

De opzet van de Betonpocket is onveranderd gebleven. Heldere leesteksten en opsommingen, handige tabellen en alles volgens actuele regelgeving en inzichten. Dat zijn de basis ingrediënten van deze handige hulp voor de beton professional. Kreeg in de vorige editie duurzaamheid nog bescheiden aandacht, in deze uitgave is duurzame ontwikkeling er integraal deel van gaan uitmaken.
Vanaf dit jaar wordt de Betonpocket ook als een online-versie uitgebracht. Via de websites van ENCI, Mebin of Sagrex maakt de Betonpocket 2016 u online snel wegwijs in de wereld van cement en beton,  materialen, hun toepassing en de specifieke regelgeving kunnen thematisch geraadpleegd worden. 
ENCI, Mebin en Sagrex verwachten dat deze vernieuwde Betonpocket een handzame bron van kennis zal zijn voor de dagelijkse praktijk. Tevens wordt de verdere verduurzaming van het bouwen met beton ondersteund.

Bestellen

De Betonpocket 2016 kan per email besteld worden bij: tv@enci.