EPS-meterkastblok voor isolatieplaatvloer

Artikel delen

Het EPS-meterkastblok van VBI vergemakkelijkt het isoleren en veilig verwerken van de begane grondvloer op de plek van de meterkast.

Het EPS-meterkastblok is ontworpen voor de woningbouw. De doorvoer van de nutsleidingen is een kritisch punt als het gaat om isolatieverlies bij de begane grondvloer. Het EPS-meterkastblok kan na montage van de vloer veilig en eenvoudig worden aangebracht en afgestort. Na het afstorten is de vloer goed geïsoleerd en luchtdicht.

Twee uitvoeringen

Er zijn twee uitvoeringen beschikbaar van het EPS-meterkastblok. De ene is van toepassing op de situatie waarbij de meterkastsparing bij de bouwmuur ligt en de andere wanneer de sparing in het vloerveld zit. 

Beide types zijn standaard voorzien van de benodigde sparingen voor de invoerleidingen van de nutsbedrijven. Het meterkastblok is zowel geschikt voor ‘linksinvoer’ als ‘rechtsinvoer’. 

Variabele sparingen zoals voor stadverwarming en/of naastliggende standleidingen voor de loodgieter kunnen eenvoudig op de bouwplaats in de EPS worden geboord.

Meer informatie vindt u op www.vbi.nl