Krachtig, nevelarm spuitsysteem

Artikel delen

De XVLP 3500 van Wagner is een krachtig, nevelarm spuitsysteem voor zowel oplosmiddelhoudende als waterverdunbare materialen. Met dit systeem kan je beitsen, vernissen, standaardlakken en zelfs hoogvisceuze producten, zoals spuitlakken en muurverf!
 

XVLP staat voor ‘Extra Volume low pressure spraying’. Dit staat voor extra prestaties, extra snelheid, extra flexibiliteit én extra instelbaarheid. Dit product is vooral aantrekkelijk voor de professionals, die grotendeels nog werken met een kwast/roller, maar toch op zoek zijn naar een extra unit voor kleinere werkzaamheden. 
Via het ‘Click & Paint’ systeem is de XVLP in een mum van tijd gereinigd en daardoor uitermate geschikt voor kleine tot middelgrote projecten. Dit spuitsysteem wordt geleverd in een handige opbergkoffer. Hierdoor is het pistool goed beschermd tijdens het transporteren van de unit. Het spuitsysteem werkt op 230 V, heeft een stroomverbruik van 700 W en een verstuivingsvermogen van 220 W (FC 5000: 300 W). Het volume van het reservoir is 1.000 ml en de lengte van de stroomkabel is 4 meter. Het gewicht tot slot bedraagt 2,3 kg voor de motoraangedreven blower en spuitpistool.

WSB Finishing Equipment, www.wsb-benelux.eu