Nieuwe inspiratieruimte Albo Deuren

Artikel delen

Voor de relaties van Albo Deuren is het sinds kort mogelijk om met hun afnemers in Albergen deuren te bekijken. Een groot deel van haar assortiment is gepresenteerd in een fraai ingerichte industriële ruimte. Deze ruimte is ontwikkeld om naast het bestaande aanbod ook ruimte te bieden voor inspiratie en innovatie, zoals deuren met prints, taatsdeuren, deuren die ‘blind’ zijn afgehangen (verdekte scharnieren) in het kozijn en Woodlike tafels en deuren. 
 

Albo Deuren timmert sinds 1980 aan de weg als groothandel en producent van deuren voor woning- en utiliteitsbouw. Naast het produceren en leveren van deuren voorziet Albo Deuren desgewenst in een totaaloplossing. Kozijn en deur, geheel afgewerkt, digitaal ingemeten, geplaatst en afgehangen in het werk. 
De adviseurs van Albo Deuren kunnen wensen en mogelijkheden samenbrengen tot de meest perfecte deur-oplossingen. Zij heten de relaties en hun afnemers dan ook een ‘warm welkom’ in Albergen. Wanneer een afspraak wordt gemaakt met één van de verkoopadviseurs maken zij graag tijd om optimaal te adviseren. Op de website www.albodeuren.nl zijn alle showroomdealers van Albo Deuren te vinden.