Low cost schoonloopzones

Artikel delen

Nooit meer met vieze schoenen naar binnen. Emco heeft de omvangrijke serie schoonloopzones uitgebreid met drie nieuwe series, de emco START, INNOVA en TOUCH. Hiermee wordt ook voor low budget toepassingen een goede oplossing aangeboden, met hoge kwaliteit. 
 

De nieuwe series hebben verschillende structuren en zijn geschikt voor normaal tot intensief belopen entrees. Zij garanderen behalve een goede vuil- en vochtopname, ook een hoogwaardige uitstraling dankzij de kleuren, dessins en kwaliteit. De nieuwe series schoonloopzones hebben een duurzame structuur van getuft velours. Het poolmateriaal bestaat uit 100 % polyamide en het draagmateriaal is van polyester vezelvlies. De series zijn leverbaar in verschillende rolbreedtes. De START en INNOVA zijn daarnaast als losse mat, in vier verschillende afmetingen leverbaar. 

emco Benelux B.V., www.emco-bau.com