Ventilatie en zonwering in één

Artikel delen

De BUVA SunStream EVO is de vernieuwde versie van de SunStream, die natuurlijke ventilatie en zonwering in één product integreert. De nieuwe versie heeft een geluidwering van 40 dB(A), waardoor deze in geluidsbelaste projecten toepasbaar is. 
 

De SunStream EVO heeft een gunstige U-waarde, waardoor deze toepasbaar is in gebouwconcepten met hoge isolatiewaarden. De kunststof en aluminium profielen zijn dusdanig vormgegeven dat deze direct op het kozijn verwerkbaar zijn en één geheel vormen met het kozijn. Een extra verstevigingsregel is niet meer noodzakelijk. 
Dit systeem is op kozijnen tot 4 meter breed (in combinatie met koppelgeleider tot 6 meter breed) en 3 meter hoog toepasbaar, en is hierdoor zeer geschikt voor renovatieconcepten en prefab bouw. Door de ‘Connect en Go’-technologie is de SunStream EVO eenvoudig en snel elektrisch aan te sluiten. Inregelen is eenvoudiger geworden. Ook aan het uiterlijk is er veel verbeterd: de binnenklep is strakker vorm gegeven, de afwerking is fraaier en de horizontale lasnaad bij de ballastlat is niet meer zichtbaar.

BUVA, www.buva.nl