2-in-1 voegproduct biedt tijdwinst en gebruiksgemak

Artikel delen

Vullen én afwerken van gipsplaten in één keer. Dat kan met Readymix Fill+Finish voegmiddel voor gipsplaten met een afgeschuinde kant (2-AK + 4-AK) en schroefgaten. Dit ‘2-in-1’ voegproduct is niet alleen direct klaar voor gebruik, het is tevens eenvoudig in gebruik en kenmerkt zich door een opvallend korte droogtijd van circa 8 uur.
 

Met dit voegmiddel kunt u vooral de kleinere projecten in één dag compleet vullen en afwerken, hetgeen pure tijdwinst betekent. Een ideaal product derhalve voor montage-, voeg,- en klusbedrijven, alsmede zzp’ers. Een bijkomend voordeel is dat het voegmiddel, dankzij de goede vuleigenschappen en een minimale krimp na uitharding, direct een fraai glad en helder wit eindresultaat over het complete plaatoppervlak oplevert. Handig als u snel wilt opleveren. Voorts laat het product zich afwerken tot hoogste afwerkingsgraad (Q4), is het uitstekend machinaal verwerkbaar en tevens uiterst prettig smeerbaar.
Het voegmiddel is direct klaar voor gebruik, zonder te mengen met water en heeft een korte droogtijd van circa 8 tot 12 uur. Het voegmiddel wordt geleverd in handzame emmers van 5 of 25 kg en is na het goed sluiten van de emmer direct weer gereed voor hergebruik. Bij een afgesloten emmer is het product minimaal negen maanden houdbaar.

Siniat BV, www.siniat.nl