Badmeubelcollectie in vier nieuwe kleuren

Artikel delen

Vier nieuwe kleuren telt de nieuw ontwikkelde meubelcollectie van BV De Sphinx Maastricht voor de succesvolle Sphinx 320 serie. Daarmee is de keuze in kleur en in combinatiemogelijkheden van deze serie verder uitgebreid. Sphinx komt hiermee tegemoet aan de vraag naar meer kleur, functionaliteit en opbergruimte in de badkamer. De nieuwe meubelcollectie heeft bovendien een zeer aantrekkelijke prijsstelling.
 

Alle meubelelementen zijn verkrijgbaar in ‘wit hoogglans’, ‘lava grijs mat’ en in de houtstructuren ‘iepen generfd’ en ‘eiken donker. Het corpus en het front van de kasten zijn uitgevoerd in dezelfde kleur. Voor zes wastafelvarianten – van 55 cm tot 85 cm breed – en voor de dubbele wastafel van 130 cm breed zijn aantrekkelijke wastafelonderkasten beschikbaar met een royale lade, waarin zich een handige kleine binnenlade voor kleine accessoires bevindt. De onderkast voor de dubbele wastafel biedt twee grote laden en twee kleinere binnenladen. De kasten hebben een strak modern uiterlijk, door de geïntegreerde greeplijst met een comfortabele grip. Naast wastafelonderkasten biedt het nieuwe meubelprogramma drie zijkasten en een hoge kast.
De zijkast en de hoge kast beschikken over een kast in het onderste gedeelte. Deze is voorzien van een draaideur met daarboven een lade. Bij de hogere, driedelige zijkast en bij de hoge kast bevindt zich daarboven een kastruimte met deur. Aan de binnenkant van de deur van de hoge kast is een handig opbergsysteem aangebracht voor een goede bereikbaarheid van dagelijks benodigde verzorgingsproducten. De kastelementen met deuren zijn daarnaast voorzien van glazen legplanken.
De bovenkast leent zich ook bijzonder goed voor montage boven de wastafel of boven de lage zijkast. Deze kast is qua maatvoering exact afgestemd op de nieuwe Sphinx Option spiegelkasten voor een harmonieuze combinatie. De deur van de bovenkast is aan de binnenzijde voorzien van een spiegel. De badmeubelcollectie is te combineren met het nieuwe assortiment universele badmeubel accessoires. Op alle badmeubels biedt Sphinx vijf jaar garantie.

B.V. DE SPHINX MAASTRICHT, www.sphinx.nl