Duo-Fast wordt Paslode

Artikel delen

Sinds 1 januari 2016 is de merknaam Duo-Fast op machines en verbruiksmaterialen verdwenen en vervangen door de merknaam Paslode. Het zijn enkel de merknaam en de kleur die veranderen zodat de professionele gebruiker zijn huidige machine en verbruiksmaterialen probleemloos kan blijven gebruiken met respectievelijk de ‘nieuwe’ Paslode verbruiksmaterialen of machines. Om de verandering zo eenvoudig mogelijk te houden en vergissingen te voorkomen, zal een Duo-Fast logo behouden worden op de verpakkingen van de ‘nieuwe’ Paslode producten.

Tom Wavre, ITW Construction Europe Brand Manager, verklaart: ‘Uit een uitgebreid marktonderzoek bleek dat 88% van de klanten, zowel distributeurs als eindgebruikers, één sterk merk, dat een breed assortiment en een complete oplossing aanbiedt, een goed idee vond. Deze verandering zal ons toestaan niet enkel onze marktpositie te behouden, maar ook te versterken.’
Paslode, opgericht in 1935, is de marktleider op gebied van pneumatische en gasaangedreven nagelapparatuur. Het is het Europese merk van ITW Construction Europe, specialist voor alle timmerwerken, dakwerken en houtconstructies. Vijftig jaar geleden produceerde Paslode het eerste pneumatische nagelapparaat en introduceerde het eerste nagelapparaat op gas in 1986. De samenvloeiing van Paslode en Duo-Fast garandeert een innovatieve toekomst en een leidende rol in de markt.

www.spitpaslode.nl